Dameskapper Utrecht

U bent op zoek naar een professionele, maar betaalbare dameskapper in Utrecht? Maak dan kennis met Kapsalon Deal! Zoals de naam al doet vermoeden, zijn wij scherp geprijsd en hebben we ook regelmatig aanbiedingen. Zowel jong als oud is bij ons van harte welkom, wij hebben voor iedereen een passende behandeling.

Professioneel advies

Bij deze dameskapper in Utrecht wordt jarenlange ervaring gecombineerd met up to date kennis. Dit betekent dat de hairstylisten regelmatig cursussen volgen en van de laatste knip- en verftechnieken op de hoogte zijn. Dit betekent dat wij u uitstekend kunnen adviseren bij het uitkiezen van een passende kleur of een compleet ander kapsel. Wij houden hierbij rekening met de vorm van uw gezicht en uw haartype.

Ook kwaliteit staat bij ons natuurlijk hoog in het vaandel. Ondanks onze scherpe prijzen, gebruiken wij uitsluitend professionele haarproducten. Deze beschadigen uw haar en hoofdhuid niet, maar geven net dat beetje extra verzorging. U kunt deze producten ook aanschaffen in onze salon, om ook thuis uw haarverzorging voort te zetten.

Loop eens bij ons binnen

Het maken van een afspraak is bij de dameskapper in Utrecht niet nodig. U kunt gewoon bij ons binnenlopen, wij zullen u dan zo snel mogelijk verder helpen. Ondertussen kunt u rustig plaatsnemen en wachten onder het genot van een kopje koffie of thee. Wilt u verzekerd zijn van een stoel op een door u gewenst moment? Dan kunt u natuurlijk altijd even bellen. U vindt ons telefoonnummer op de website. Wij staan u graag te woord.

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:00 – 18:00 uur

Woensdag

09:00 – 18:00 uur

Donderdag

09:00 – 18:00 uur

Vrijdag

09:00 – 18:00 uur

Zaterdag

09:00 – 16:00 uur

adminDameskapper Utrecht