Goede kapper in Utrecht

Een goede kapper in Utrecht vinden kan lastig zijn. Er zijn zoveel kappers dat het moeilijk kan zijn om te bepalen wat voor u een goede kapper in Utrecht is. Waar hecht u waarde aan? Wilt u exclusieve behandelingen en vooral veel geld betalen? Of kiest u liever voor een betaalbare kapper met een no nonsense mentaliteit? In dat laatste geval bent u bij Kapsalon Deal aan het juiste adres. Kapsalon Deal is gevestigd in Winkelcentrum Rokade in de Utrechtse wijk Schaakbuurt.

Dennis en Albert

Kapsalon Deal is opgericht door de kappers Dennis en Albert. De naam van de kapsalon is een afgeleide van hun namen. Albert heeft jarenlange ervaring in het kappersvak en Dennis knipt ook al een aantal jaren. Ze zijn volledig op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen en trends in de kappersbranche en houden hun kennis en technieken up to date.

Gemoedelijke sfeer

Een goede kapper in Utrecht voor een betaalbare prijs. Dat is wat Kapsalon Deal biedt. De eigenaren hebben een no nonsense mentaliteit wat zorgt voor een gemoedelijke sfeer. Een kapsalon waar u laagdrempelig binnen kunt stappen. Lekkere koffie, iets te lezen en een gezellig gesprek. Een afspraak maken is niet nodig. Kapsalon Deal is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 9.00 uur tot 18.00 uur geopend. Op zaterdag gaan wij om 9.00 uur open en sluiten we om 16.00 uur. Op maandag en zondag is Kapsalon Deal gesloten.

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:00 – 18:00 uur

Woensdag

09:00 – 18:00 uur

Donderdag

09:00 – 18:00 uur

Vrijdag

09:00 – 18:00 uur

Zaterdag

09:00 – 16:00 uur

adminGoede kapper Utrecht