Goedkope kapper Utrecht

Bent u op zoek naar een goedkope kapper in Utrecht? Dan kunt u terecht bij Kapsalon Deal. Kapsalon Deal is gevestigd in de Utrechtse wijk Schaakbuurt in het winkelcentrum Rokade. In de kapsalon hangt een gezellige sfeer. De eigenaren Dennis en Albert hebben een no nonsense mentaliteit die uitnodigend werkt en die zorgt voor een ongedwongen sfeer in de kapsalon. De koffie staat klaar en er is genoeg te lezen voor als u even moet wachten.

Gerenommeerde kwaliteitsmerken

In onze kapsalon kunt u terecht voor alle standaard kappersbehandelingen: wassen, knippen, drogen, stylen, kleuren, permanent en watergolf. We knippen heren, dames, kinderen en studenten. We gebruiken in onze salon verschillende producten voor wassen, verzorging en styling. Allemaal van professionele gerenommeerde kwaliteitsmerken en geschikt voor verschillende typen haar. We houden uw haar graag mooi en gezond. Indien een product u bevalt dan kunt u dit ook via ons aanschaffen, zodat u thuis dezelfde kwaliteit kunt handhaven. Zo houdt u uw haar in optimale conditie en blijft het ook tussen twee kappersbeurten in goed in model zitten. Heeft u interesse? Geef het aan bij uw goedkope kapper in Utrecht.

Zonder afspraak

Voor een kwalitatief goede maar goedkope kapper in Utrecht gaat u naar Kapsalon Deal. Loop gerust eens bij ons binnen en proef de sfeer. We knippen zonder afspraak. We vertellen u precies hoe lang het nog duurt voordat u aan de beurt bent.

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:00 – 18:00 uur

Woensdag

09:00 – 18:00 uur

Donderdag

09:00 – 18:00 uur

Vrijdag

09:00 – 18:00 uur

Zaterdag

09:00 – 16:00 uur

adminGoedkope kapper Utrecht