Herenkapper in Utrecht

Kapsalon Deal is een herenkapper in Utrecht. In onze kapsalon knippen we dames, heren, kinderen en studenten. Iedereen is welkom. Heren voelen zich thuis bij Kapsalon Deal, want door de no nonsense mentaliteit hangt er een gemoedelijke sfeer. De meeste heren die bij ons komen willen gewoon goed geknipt worden, een lekker bakje koffie en een krant en verder weinig fratsen er om heen. Een goede coupe en een leuk gesprek tegen een betaalbare prijs, dat is mogelijk bij de herenkapper in Utrecht.

Jarenlange ervaring

Kapsalon Deal is opgericht door Dennis en Albert in 2009. Albert heeft sinds 1974 een eigen kapperszaak. Dennis zit een aantal jaar in het kappersvak. Hiermee combineert Kapsalon Deal jarenlange ervaring met nieuwe inzichten. Dennis en Albert houden hun kennis up to date en zijn op de hoogte van alle actuele trends en ontwikkelingen, ook voor herenkapsels.  

Met of zonder afspraak

Wilt u geknipt worden bij de herenkapper in Utrecht? Een afspraak maken hoeft niet. We zijn gevestigd in Winkelcentrum Rokade in de wijk Schaakbuurt in Utrecht. Kapsalon Deal is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 9.00 uur tot 18.00 uur geopend. Op zaterdag gaan wij om 9.00 uur open en sluiten we om 16.00 uur. Op maandag en zondag is Kapsalon Deal gesloten. Wilt u een afspraak maken? Neem dan even telefonisch contact met ons op. U vindt onze gegevens op de website.

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:00 – 18:00 uur

Woensdag

09:00 – 18:00 uur

Donderdag

09:00 – 18:00 uur

Vrijdag

09:00 – 18:00 uur

Zaterdag

09:00 – 16:00 uur

adminHerenkapper Utrecht