Kapper zonder afspraak in Utrecht

Bent u op zoek naar een kapper in Utrecht waar u zonder afspraak terecht kunt? Dat kan bij Kapsalon Deal. In onze gezellige en gemoedelijke kapsalon kunt u terecht voor wassen, knippen, drogen, stylen, kleuren, permanent en watergolf. Wilt u iets nieuws maar weet u niet precies wat u staat? Wij geven u eerlijk advies. We kijken naar de vorm van uw gezicht, uw teint en uw persoonlijkheid bij ons advies over een kapsel of haarkleur. Wij vinden het belangrijk dat u stralend onze kapsalon verlaat.

Kapsalon Deal

Kapsalon Deal is opgericht door de kappers Dennis en Albert. De naam van de kapsalon is een afgeleide van hun namen. Albert heeft jarenlange ervaring in het kappersvak en Dennis knipt al een aantal jaren. Ze zijn volledig op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen en trends in de kappersbranche en houden hun kennis en technieken up to date.

Openingstijden

Een goede kapper in Utrecht voor een betaalbare prijs. Dat is wat Kapsalon Deal biedt. De eigenaren hebben een no nonsense mentaliteit, wat zorgt voor een gemoedelijke sfeer. Een kapsalon waar u laagdrempelig binnen kunt stappen. Kortom, een kapper waar u zonder afspraak terecht kunt. Kapsalon Deal te Utrecht is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 9.00 uur tot 18.00 uur geopend. Op zaterdag gaan wij om 9.00 uur open en sluiten we om 16.00 uur. Op maandag en zondag is Kapsalon Deal gesloten.

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:00 – 18:00 uur

Woensdag

09:00 – 18:00 uur

Donderdag

09:00 – 18:00 uur

Vrijdag

09:00 – 18:00 uur

Zaterdag

09:00 – 16:00 uur

adminKapper zonder afspraak Utrecht