Kapsalon Utrecht

Kapsalon Deal is een kapsalon in Utrecht, gevestigd in winkelcentrum Rokade in de Utrechtse Schaakbuurt. In onze gezellige kapsalon knippen we dames, heren, kinderen en studenten.

Kleuren

U kunt bij ons terecht voor wassen, knippen, drogen en stylen. Wilt u een ander kleurtje in uw haar? Ook hiervoor kunt u bij onze kapsalon in Utrecht terecht. Wij maken gebruik van professionele haarkleur producten van gerenommeerde merken. Mooie kleuren met een perfecte grijsdekking. Zacht voor uw haar en uw huid en met een goede verzorging. Een nieuwe look vraag om een nieuwe kleur. Verlevendig uw eigen haarkleur of juist iets heel anders. Voor meer kleurschakeringen behoren ook highlights tot de mogelijkheden.

Over ons

Kapsalon Deal in Utrecht bestaat sinds 2009. De kapsalon is vernoemd naar de namen van de twee eigenaren: Dennis en Albert. Albert heeft sinds 1974 een eigen kapperszaak. Dennis zit een aantal jaar in het kappersvak. Hiermee combineert Kapsalon Deal jarenlange ervaring met nieuwe inzichten. Dennis en Albert houden hun kennis up to date en zijn op de hoogte van alle actuele trends en ontwikkelingen.

Tot snel?

Komt u een keer langs in onze kapsalon in Utrecht? U wordt goed geknipt tegen een betaalbare prijs. In onze kapsalon heerst een gezellige sfeer en de koffie staat klaar. U hoeft geen afspraak te maken. Wij zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk te helpen.

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:00 – 18:00 uur

Woensdag

09:00 – 18:00 uur

Donderdag

09:00 – 18:00 uur

Vrijdag

09:00 – 18:00 uur

Zaterdag

09:00 – 16:00 uur

adminKapsalon Utrecht