Kinderkapper in Utrecht

De kinderkapper in Utrecht, Kapsalon Deal, maakt van elke knipbeurt een feestje. Kinderen zitten doorgaans niet stil maar onze kappers weten daar wel raad mee en knippen razendsnel vanuit alle mogelijke hoeken. Door de jarenlange ervaring weten ze precies hoe ze kinderen kunnen laten meewerken en het bezoek aan de kinderkapper in Utrecht zo aangenaam mogelijk kunnen maken. Wil uw kind een filmpje kijken op de meegebrachte tablet? Geen probleem. Favoriete knuffel ook mee in de kappersstoel? Allemaal mogelijk. Vindt uw kind de kapper echt een beetje eng, dan knippen we bij mama op schoot. Allemaal geen probleem en dat maakt een kappersbezoek bij Kapsalon Deal een relaxte ervaring. Zowel voor de kinderen als voor de ouders.

Professionele haarproducten

Niet alleen kinderen kunnen terecht bij Kapsalon Deal. We knippen ook dames, heren en studenten. In onze kapsalon kunt u terecht voor alle standaard kappersbehandelingen: wassen, knippen, drogen, stylen, kleuren, permanent en watergolf. We gebruiken in onze salon verschillende producten voor wassen, verzorging en styling. Allemaal van professionele gerenommeerde kwaliteitsmerken en geschikt voor verschillende typen haar. We houden uw haar graag mooi en gezond. Indien een product u bevalt dan kunt u dit ook via ons aanschaffen zodat u thuis dezelfde kwaliteit kunt handhaven. Zo houdt u uw haar in optimale conditie en blijft het ook tussen twee kappersbeurten goed in model zitten.

We knippen zonder afspraak. We vertellen u precies hoe lang het nog duurt voordat u aan de beurt bent. U vindt onze kapsalon in Winkelcentrum Rokade in Utrecht.

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:00 – 18:00 uur

Woensdag

09:00 – 18:00 uur

Donderdag

09:00 – 18:00 uur

Vrijdag

09:00 – 18:00 uur

Zaterdag

09:00 – 16:00 uur

adminKinderkapper Utrecht