Knippen zonder afspraak in Utrecht

U bent op zoek naar mogelijkheden om uw haar te laten knippen zonder afspraak? Kom dan naar Utrecht! In Winkelcentrum Rokade vindt u namelijk Kapsalon Deal, waar u niet alleen kunt rekenen op scherpe prijzen, maar ook op een uitstekend kwaliteit.

Voor het hele gezin

Dus bent u op zoek naar een kapsalon in Utrecht waar u kunt knippen zonder afspraak, dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Kapsalon Deal kunt u niet alleen terecht voor knippen, wij verzorgen ook kleurbehandelingen, permanent, drogen, stylen en watergolf. Ook voor heren en kinderen hebben wij passende behandelingen. Het hele gezin is dus van harte welkom. Wij zorgen ervoor dat u de behandeling op een ongedwongen manier kunt ondergaan.

Bij Kapsalon Deal wordt ervaring gecombineerd met nieuwe inzichten. Omdat wij continu op de hoogte zijn van de laatste haar- en kleurtrends, adviseren wij u graag. Maak dus gerust uw wensen kenbaar bij de haarstylist, wij denken graag met u mee. Zo bereiken we het beste eindresultaat en zult u onze salon met een glimlach verlaten!

Graag tot snel!

Knippen zonder afspraak is wel zo gemakkelijk wanneer u toevallig in de buurt bent. Daarom kunt u gewoon op ieder gewenst moment bij ons binnenlopen. Wij kunnen u direct laten weten hoelang de wachttijd is. U kunt ondertussen plaatsnemen en een tijdschrift lezen onder het genot van een kop koffie of thee. 

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:00 – 18:00 uur

Woensdag

09:00 – 18:00 uur

Donderdag

09:00 – 18:00 uur

Vrijdag

09:00 – 18:00 uur

Zaterdag

09:00 – 16:00 uur

adminKnippen zonder afspraak Utrecht