Mannenkapper in Utrecht

Ook heren kunnen terecht bij Kapsalon Deal, een mannenkapper in Utrecht. Goed geknipt, netjes in model en zonder al teveel fratsen er om heen. Dat is wat de gemiddelde man die in onze kapsalon komt wenst. En dat is ook precies wat wij als mannenkapper in Utrecht kunnen bieden. Gewoon no nonsense en een scherpe prijs. Maar wel goed en modieus geknipt. Dat is wat u vindt bij Kapsalon Deal. Een gemoedelijke sfeer, goede koffie en mannentijdschriften zorgt dat ook heren zich welkom voelen in onze kapsalon.

Kapsalon Deal

Kapsalon Deal is opgericht door Dennis en Albert in 2009. Albert heeft sinds 1974 een eigen kapperszaak. Dennis zit een aantal jaar in het kappersvak. Hiermee combineert Kapsalon Deal jarenlange ervaring met nieuwe inzichten. Dennis en Albert houden hun kennis up to date en zijn op de hoogte van alle actuele trends en ontwikkelingen, ook voor herenkapsels.  

Openingstijden

Wilt u geknipt worden bij Kapsalon Deal, de mannenkapper in Utrecht? Loop dan gerust even binnen. Een afspraak maken mag, maar hoeft niet. We zijn gevestigd in Winkelcentrum Rokade in de wijk Schaakbuurt in Utrecht. Kapsalon Deal is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 9.00 uur tot 18.00 uur geopend. Op zaterdag gaan wij om 9.00 uur open en sluiten we om 16.00 uur. Op maandag en zondag is Kapsalon Deal gesloten. U hoeft bij ons geen afspraak te maken.

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:00 – 18:00 uur

Woensdag

09:00 – 18:00 uur

Donderdag

09:00 – 18:00 uur

Vrijdag

09:00 – 18:00 uur

Zaterdag

09:00 – 16:00 uur

adminMannenkapper Utrecht