Studentenkapper in Utrecht

Kapsalon Deal is een studentenkapper in Utrecht. Op vertoon van uw studentenkaart knippen we u tegen een gereduceerd tarief.

In onze kapsalon kunt u terecht voor alle standaard kappersbehandelingen: wassen, knippen, drogen, stylen, kleuren, permanent en watergolf. We knippen heren, dames, kinderen en natuurlijk studenten. We gebruiken in onze salon verschillende producten voor wassen, verzorging en styling. De studentenkapper in Utrecht gebruikt professionele gerenommeerde kwaliteitsmerken voor verschillende typen haar. We houden uw haar graag mooi en gezond. Indien een product u bevalt dan kunt u dit ook via ons aanschaffen zodat u thuis dezelfde kwaliteit kunt handhaven. Zo houdt u uw haar in optimale conditie en blijft het ook tussen twee kappersbeurten door goed in model zitten.

Kleuren en highlights

Wilt u een ander kleurtje in uw haar? Ook hiervoor kunt u bij onze kapsalon in Utrecht terecht. Wij maken gebruik van professionele producten van gerenommeerde merken. Deze zijn zacht voor uw haar en uw huid en bieden een uitstekende verzorging. Een nieuwe look vraag om een nieuwe kleur. Verlevendig uw eigen haarkleur of juist iets heel anders. Voor meer kleurschakeringen behoren ook highlights tot de mogelijkheden.

Wilt u geknipt worden door de studentenkapper in Utrecht? Kom dan eens langs in onze kapsalon. We zijn gevestigd in Winkelcentrum Rokade in de wijk Schaakbuurt in Utrecht. Kapsalon Deal is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Op maandag en zondag zijn wij gesloten. 

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:00 – 18:00 uur

Woensdag

09:00 – 18:00 uur

Donderdag

09:00 – 18:00 uur

Vrijdag

09:00 – 18:00 uur

Zaterdag

09:00 – 16:00 uur

adminStudentenkapper Utrecht